Ambasadori
George Ogăraru

George Ogăraru este unul din foștii colegi ai lui Mihai Neșu la Steaua București și, totodată, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Familia Ogăraru a fost alături de Mihai după accident, în încercarea de a promova activitatea fundației în România, prin urmare George este și vicepreședintele Mihai Nesu Foundation.
Fost internațional român, George Ogăraru a jucat de-a lungul carierei la CSM Reșița, Oțelul Galați, Steaua București, Ajax Amsterdam și FC Sion. Mai mult decât atât, acesta s-a implicat, alături de soția sa, în numeroase proiecte sociale, fiind de ani buni parte din Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți, condusă de Părintele Tănase la Valea Plopului și Valea Screzii.

Rețele sociale unde îl puteți urmări:
Twitter: @GOgararu
Facebook: http://www.facebook.com/pages/George-Ogararu/184791894911080
Website: www.ogararu.ro

Dries Mertens

Dries este, de asemenea, un fost coleg de-al lui Mihai, de data aceasta la FC Utrecht, Olanda. Cel mai apropiat coleg de Mihai după accidentare, el a fost întotdeauna disponibil să participe la acțiunile fundației din Olanda.
Dries Mertens este un internațional belgian și în momentul de față este una din vedetele campionatului Olandei. Cluburile care i-au marcat cariera până în momentul de față sunt Anderlecht, AA Gent, AGOVV Apeldoorn, FC Utrecht și PSV Eindhoven.

Rețele sociale unde îl puteți urmări:

Twitter: @dries_mertens14
Website: www.driesmertens.be

Willem van Hanegem

Willem van Hanegem este unul din antrenorii care l-au apreciat cel mai mult pe Mihai în timpul carierei și care a dorit să susțină și Mihai Nesu Foundation.
Van Hanegem este o icoană vie a Olandei, fiind unul din cei mai mari fotbaliști din istoria acestei țări.
Fost internațional olandez, el a jucat la echipe precum Feyenoord, AZ 67, Chicago Sting și FC Utrecht.
Ca antrenor, a pregătit echipele USV Holland, FC Wageningen, Feyenoord, Al Hilal, AZ, Sparta Rotterdam și FC Utrecht.