Ce am realizat
În 10 luni de la lansare, Mihai Neșu Foundation a organizat două evenimente pentru strângere de fonduri: gala caritabilă din Utrecht, Olanda și colaborarea cu Fundația Mereu Aproape și postul de televiziune Antena 3.

Campania "Copii cu dizabilităţi din ţară"
Pe parcursul anilor 2012-2014, cu banii strânși în urma celor două evenimente, donațiile făcute de Federația Română de Fotbal și sponsorizările venite din partea altor companii și persoane, Mihai Neșu Foundation a ajutat  27 copii, plătind tratamente de recuperare în valoare de aproximativ 76,000 euro clinicilor din țară, din străinătate sau sponsorizând familiile acestora în vederea continuării tratamentului medical recomandat ( vezi raport MNF).  În perioada iunuarie- mai 2015, 13 copii din diferite județe ale țării au beneficiat de sprijinul Fundației în vederea continuării tratamentelor, prin sponsorizări în valoare de 4824 euro.

Centrul de recuperare pentru copii "Born to be special"- Constanţa
Mihai Neșu Foundation a contribuit prin sponsorizarea cu 50,000 euro la înființarea Centrului B2B Special, primul centru de zi de recuperare neuromotorie din Constanța în anul 2013, iar în anul 2015 a sprijinit dezvoltarea Centrului cu încă 10,000 euro.

Proiectul "Oameni cu aripi"- asistenţă la domiciliu prin serviciul de voluntariat
În prima jumătate a anului 2015 Fundația Mihai Neșu a demarat un serviciu de asistență la domiciliu în Oradea, prin proiectul Oameni cu aripi, formând o echipă de voluntari studenți, viitori absolvenți ai specializărilor de Kinetoterapie și Psihologie.

Centrul de recuperare şi recreere pentru copii cu dizabilităţi, MNF- Oradea
În vara anului 2015 Fundația Mihai Neșu deschide în Oradea Centru de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități, ce va funcționa în scop caritabil oferind 450 ore de terapie lunar şi un complex de întâlniri între părinţi, specialişti şi voluntari.
Activitatea Fundaţiei continuă cu evenimente şi campanii de fundraising care au ca scop susţinerea pe termen lung a proiectelor demarate de Fundaţie.

În domeniul sportiv, mini școala de fotbal din Olanda a crescut de la lună la lună, tot mai mulți copii alegând să-și antreneze tehnica individuală alături de antrenorii cu experiență în fotbalul juvenil ai Fundației. Grupa de copii sub 12 ani este înscrisă și în campionatul de juniori, unde joacă în fiecare sâmbătă. Detalii și fotografii despre acest aspect al Mihai Nesu Foundation găsiți în Galeria foto sau pe site-ul http://osm752001.ditismijnteam.nl/.