Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Sfântul Nectarie s-a extins
 Data: 01.12.2016

Extinderea a presupus și angajarea a noi terapeuți, echipa MNF are acum 5 kinetoterapeuți, 1 logoped și 1 terapeut ocupațional. Câștigarea finanțării prin Raiffeisen Comunități a făcut posibilă dotarea unei săli de kineoterapie și achiziționarea de teste de evaluare psihologică performante precum Son-R, Nepsy.
Provocarea rămâne să reușim împreună să susținem Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Sfântul Nectarie pe termen lung întrucât recuperarea copiilor este lungă durată și 90% din copii sunt cazuri sociale întrucât mamele sunt însoțitori permanenți și necesitățile medicale sunt foarte costisitoare.
Facem apel la toate firmele care pot sponsoriza prin cei 20% din impozitul pe venit să susțină copiii cu dizabilități fiind alături de Fundația Mihai Neșu.
În prezent la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități Sfântul Nectarie vin în regim permanent, cu o frecvență zilnică, 37 de copii și alți 4 copii din Bihor și alte județe vin simultan la terapia Therasuit în fiecare lună.