Daruieste speranta! E ziua lui Mihai Nesu. Doneaza 2 euro prin SMS gol la 8838
 Data: 21.02.2017

Buna ziua,

Fundatia Mihai Nesu a lansat in data de 15 februarie 2017 campania Daruieste Speranta! E ziua lui Mihai Nesu.
Campania este dedicata in totalitate copiilor cu dizabilitati si ii invita pe oradeni sa fie alaturi de Mihai Nesu in misiunea sa de a-i ajuta pe copii sa isi continue terapiile in cadrul Centrului de recuperare Sfantul Nectarie din Oradea.
Prin aceasta campanie oricine poate dona 2 euro printr-un simplu sms gol trimis la numarul 8838.
Sumele donate vor fi folosite pentru sustinerea copiilor cu dizabilitati neuromotorii, continuitatea Centrului de recuperare Sfantul Nectarie si perfectionarea terapeutilor prin cursuri de specializare de ultima generatie.
In cadrul Centrului de recuperare Sfantul Nectarie (prezentare atasata) 45 de copii fac zilnic terapii: kinetoterapie, terapie ocupationala, logopedie, hidroterapie si Therasuit. Cu ajutorul vostru mai multi copii pot beneficia de terapii.
Fiecare din noi putem contribui cu putin la o societate sanatoasa, in care toti oamenii sunt respectati si au sanse egale de dezvoltare. Putinul fiecaruia este mult pentru copiii cu dizabilitati neuromotorii.

In data de 19 februarie este ziua lui Mihai Nesu. Daruieste speranta! Trimite un sms gol la 8838. Copiii cu dizabilitati iti vor multumi !

» Vezi video

Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.