Fundatia Mihai Nesu a castigat doua cupe la competitia Swimathon 2016
 Data: 23.08.2016

Dragi prieteni,
Suntem bucurosi sa va anuntam ca la editia Swimathon 2016 de anul acesta am fost cei mai grozavi!

Scopul a fost sustinerea Centrului de recuperare pentru copii Sfantul Nectarie infiintat de Fundatia Mihai Nesu la Oradea.

Am fost minunat surprinsi de echipa de inotatori For Kids formata din Buzlea Ioana, Buzlea Sebastian, Huszar Ingrid si Dascalescu Mihnea, care au parcurs cele mai multe ture de bazin pentru copii si au castigat prima cupa.

Le multumim sponsorilor MNF- Bioclinica, Plexus, VPK Packaging, Itamber Soluntions, Simona Gherghe, ambasadorului MNF la Swimathon Anna Boruzs si tuturor celor care au donat pentru copiii de la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati neuromotorii Sfantul Nectarie si ne-au ajutat sa castigam si cea de a doua cupa oferita de Fundatia Comunitara Oradea pentru cea mai mare suma stransa la Swimathon. Astfel am reusit sa strangem suma de 17714,40 ron pentru sustinerea terapiilor de la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati Sfantul Nectarie din Oradea.