Donează ziua ta

Dacă doriți ca de ziua voastră să aveți parte de un dar deosebit, cum ar fi o mulțime de zâmbete de copii fericiți, vă sugerăm să vă petreceți ziua alături de copiii de la Centrul de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea.
Prima persoană care a spart gheața și și-a organizat ziua de naștere alături de copii a fost domnul Birta din Oradea, care s-a gândit cum ar fi să îi scoată pe copii în aer liber, la un restaurant, unde să aibă și spațiu de joacă. În articol puteți regăsi prima poză de grup din seria Donează ziua ta! Ei bine, a fost o zi minunată!
Ideile sunt binevenite. Ziua poate fi organizată și în cadrul fundației sau în alt mediu atâta timp cât le oferim copiilor un cadru special, vesel, frumos, în care să se bucure de faptul că sunt toți împreună.
Pentru acest scop puteți să vă mobilizați prietenii și să vă fie de ajutor.
Dacă doriți să le fiți de folos altfel, poate să le cumpărați un echipament sau joc educativ, pe care l-ar folosi mai mulți, puteți să vă faceți acest dar în folosul copiilor.
Sunați-ne la numărul din contact sau scrieți-ne și vom stabili împreună detaliile.

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” — Maica Tereza