Phoenix Diosig (Bihor), prima echipă susținută de Mihai Neșu Foundation în România
 Data: 18.03.2013
Mihai Nesu Foundation continuă să se extindă și la departamentul fotbalistic prin sprijinirea copiilor talentați la acest sport în Romania și Olanda. Prima echipă din România aleasă să fie sponsorizată de către fundația noastră este Phoenix Diosig. Echipa are un antrenor tanâr și ambițios, precum și o multitudine de copii ce iubesc fotbalul la toate grupele de juniori. Chiar dacă este un club mic dintr-un sat al județului Bihor, el reprezintă deja o pepinieră pentru cluburile mai mari din Oradea. Mai mult decât atât, clubul are și jucători selectionați la echipele naționale ale României la diferite grupe de vârstă.

Mihai Nesu Foundation se va concentra pe căutarea echipelor de copii din țară ce nu beneficiază de condiții propice pentru dezvoltarea profesională și le va ajuta să crească.